206 округПолітика (відео)

За Микитася агітують навіть начальники ЖЕКів, а от Блауша силоміць не пускають (Відео)

Мережу агітаторів створює кандидат у народні депутати Максим Микитась.

Сотні людей стоять у черзі, аби потрапити до зали Міського палацу культури.

Такого ажіотажу не викликали навіть концерти зірок шоу-бізнесу. У руках людей паспорти – вони реєструються у списках агітаторів, отримують стрічку на руку та прямують до залу.

— Вибори ж, дак будуть говорити, яка робота в нас буде агітаторами за Микитася

У списках є пункт — старший агітатор. Як з’ясувалось, на такій посаді працюють навіть начальники міських ЖРЕДів.

— Начальник ЖРЕДу в нас старший

Пройти всередину можуть не всі. Конкурент Микитася в боротьбі за крісло нардепа радикал Дмитро Блауш також у черзі, однак охорона відмовляється його впускати.

— У мене є підозра, що тут відбувається підкуп виборців, ненормальні списки якісь. Багато людей тут бачу, які працюють на нашого мера Атрошенка , — говорить Дмитро Блауш, кандидат у народні депутати по 206-му округу.

Миритися з таким перебігом подій Дмитро Блауш не захотів, тож викликав поліцію. Однак стражі правопорядку постали перед тією ж проблемою.

— Дайте нам пройти, ви порушуєте закон

І хоч робота агітаторів офіційно не вважається підкупом, за дивним збігом обставин усі, кого запросили, – мешканці Новозаводського району, що входить до 206-го округу. Жодного чернігівця з Деснянського району – там уже 205-й округ, ми не зустріли.

— Новозаводський район

У залі перед армією агітаторів виступив сам роботодавець – Максим Микитась.

— Ваша робота, яку ви виконуєте, є небезпечною, вона потребує дуже багато уваги, звісно, ваш час буде компенсований, — сказав Максим Микитась, кандидат у народні депутати по 206-му округу.

Як правильно працювати з людьми, чернігівцям розказувала психолог. Уся настанова тривала 20 хвилин. Більш ніж півтисячний зал був заповнений майже повністю. Після цього люди покинули зал, а на їхні місця прийшла нова армія агітаторів. Скільки людей буде залучено до цієї схеми, можна лише здогадуватись.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Жесть , как обычно титушки на охране, как обычно маштабные схемы подкупа, аж глаза на лоб лезут от такой наглоости и безпринцыпности застройщика микитася

Back to top button