206 округ

Зловживання на 206-му привернули увагу загальнонацiональних ЗМI

Про особливості старту передвиборчої гонки на 206-му окрузі Чернігівщини у прямому ефірі Espreso.TV розповіла журналістка ЧЕline Яна Титенок.

За її словами, деякі кандидати розпочали агітацію, ще до того як ЦВК офіційно оголосила про початок перегонів.

«Вже маємо офіційно зареєстрованих кандидатів — це екс-нардеп Єгор Фірсов та місцевий господарник Григорій Ткаченко. Днями «Радикальна партія» представила свого кандидата – Дмитра Блауша, і сьогодні «Самопоміч» визначилась — це місцевий підприємець Олександр Кириндась», — зазначила вона.

Крім того, журналістка розповіла, що є ймовірні кандидати, які не реєструвалися, але активно піаряться, проводять зустрічі із виборцями та друкуються у ЗМІ.

«Є хвилювання і вже серед містян та у соцмережах повідомляють про підкуп. Кажуть, що за галочку у бюлетені пропонують 200 – 500 гривень, але на скільки це правда – важко сказати», — зазначила журналістка.

Також у ефірі показали як представники від «Аграрної партії» роздавали лампочки.

На, що експерт студії Espreso.TV, сказала, що це безумовно є підкупом.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. По 500 наверное предлагает кандидат, который уже агитирует, но еще не зарегистрировался?.. Наверняка, Микитась! Все-таки столичный, да еще и давний бизнес-партнер Атрошенко. В свое время Микитась и Атрошенко получали мощную поддержку от семьи Януковича. Наверняка, на их оффшорных счетах еще осталось достаточно денег, чтобы взятки раздавать

  2. Очередное повторение меровских выборов , только теперь вижу тставики возросли , если АТрошка платил по 300 то сейчас кандидаты видимо индексировали взятку , и уже микитась и блауш платят по 500 , молодцы какие , а главное какие честные )

Back to top button