АФІША

Перший «Етно Дримба Джем» відбудеться в Чернігові

Завтра з 15:00 до 18:00 в приміщенні Обласного художнього музею ім.Г.Галагана відбудеться Перший чернігівський «Етно Дримба Джем».

Організатори: ГО «Центр культурних традицій «Етнос», чернігівський майстер із виготовлення дримб Денис Плеханов, ФБ-спільнота «JawHarpUkraine», Обласний художній музей ім.Г.Галагана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селяни Чернігівщини започаткували мандрівний фестиваль

Перший чернігівський «Етно Дримба Джем» присвячений Міжнародному дню варгана (дримби), що відзначається в усьому світі 30 листопада та відбудеться за участі:

— майстрів із виготовлення музичного інструмента дримби,

— музикантів, які грають на дримбах та інших етнічних музичних інструментах,

— тих, хто грає на дримбах (варганах) для душі, для здоров’я і для медитації,

— тих, хто хотів би ближче дізнатися що таке варган (дримба), як на ньому грати, яка з цього користь і придбати собі власну дримбу від найкращих майстрів!

Мета заходу – познайомитися зі спільниками інтересів, обмінятись досвідом, об’єднати спільноту етномузикантів, майстрів і всіх, хто цікавиться етнічною музикою та духовними практиками із застосуванням етнічних музичних інструментів, для подальшого проведення спільних музичних джемів, майстер-класів та інших заходів.

У програмі: знайомство з різними видами дримб, секрети виготовлення від майстрів, концертні виступи від музикантів, обмін досвідом застосування дримб для музикування, медитації та лікування; майстер-класи із гри на дримбах, приємним бонусом заходу буде традиційне китайське чаювання.

Вхід вільний.

Подробиці на сторінці події у ФБ

https://www.facebook.com/events/831770850571247/

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button