АФІША

Як розважитися чернігівцям в останній день весни?

Ігри полюбляють не тільки діти, але й дорослі! А якщо грати в гарній компанії й англійською мовою, то, поєднуючи приємне з корисним, можна і розважитися, і рівень іноземної мови підвищити. IHUB Chernihiv спільно з Privatr Language School запускає новий проект – ігри для дорослих!

Не проґавте можливості долучитися! Початок о 19:00 (вул. П’ятницька, 50)

 

Неймовірна історія кохання двох протилежностей «Пристебніть ремені» сьогодні на екрані кінотеатру ім.Щорса. Вона – інтелігентна дівчина з порядної сім’ї. Він – хамовитий самець, далекий від ідеалу. Різні життєві принципи, пріоритети й ідеали. Утім, пристрасть долає всі перешкоди.

Кіно, що позбавить вас сну. Початок сеансу о 18:50.

 

Смачно повечеряти щойно напеченими млинцями можна в арт-кафе “Сковорода” в самому центрі міста. З літньої веранди затишного ресторанчику відкривається чудовий краєвид на центральну площу Чернігова.Привітний персонал і смачна кухня неодмінно змусять вас повернутися сюди ще раз.

 

 

Нічний клуб “777” запрошує відвідати вечірку й енергійно потанцювати! Тож провести весну під запальні біти музичних резидентів клубу і відсвяткувати початок літа смачними коктейлями чернігівці можуть у нічному клубі “777”. Дівчатам вхід безкоштовний!

 

 

Ще статті по темі

Back to top button