Кримінал

19-річний сіверянин викрав автівку в жінки

У Бобровицькому районі Чернігівщини поліцейські оперативно вирахували та знайшли викрадений у жінки автомобіль і підозрюваного у викраденні молодика.

22 жовтня по допомогу до поліції звернулася жителька одного з сіл Бобровицького району. Вона повідомила, що невідома особа заволоділа її легковиком «ВАЗ-2109», який вона на півгодини залишила біля будинку.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Бобровицького відділення ГУНП в Чернігівській області.

Правоохоронці опитали власницю й за слідами транспортного засобу встановили, куди попрямував зловмисник.

Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців кримінальна поліція затримала 19-річного викрадача на виїзді з населеного пункту. Лиходій виявився безробітним жителем сусіднього села, який на чужому авто вирішив дістатися додому, бо після пиятики було складно пересуватися на значні відстані.

Автомобіль вилучено та повернуто власниці.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) – карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button