Кримінал

20-річний сіверянин у своєму будинку вирощував у вазонах коноплю

21 серпня у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Мак-2020» під час санкціонованого обшуку поліцейськими Менського відділу поліції в господарстві 20-річного жителя Менського району було виявлено та вилучено рослини, зовні схожі на рослини коноплі, які останній вирощував у своєму будинку в хатніх вазонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець отримав 4 роки ув’язнення за наркотики

Крім того, в господарській будівлі було виявлено та вилучено фрагменти сухих гілок та листя рослини, схожої на коноплю, вагою 20 грам та пристрій для куріння коноплі. Вилучене направлено на дослідження.

По даному факту відкрито кримінальні провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) — карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває слідство.

Поліція Менського району

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button