Кримінал

23-річний чернігівець обікрав продавців, жінок і дідуся на 40 тисяч гривень

Чернігівською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримано державне обвинувачення під час розгляду Новозаводським районним судом м. Чернігова кримінального провадження за обвинуваченням 23-річного чернігівця у скоєнні 7 крадіжок та 3 грабежів.

Зловмисник, перебуваючи на ринках міста, користуючись необачністю продавців, викрадав у них гроші та мобільні телефони, які ті лишали на прилавках.

Крім того, даний чоловік в ранковий час з 07.00 год. до 11.00 год., знаходячись в центральній частині міста, підходив до жінок та зривав у них з шиї золоті ланцюжки.

Крім того, злочинець, перебуваючи в будинку 95-річного дідуся та скориставшись його неувагою, викрав в останнього дві медалі «За победу над Германией в ВОВ 1941-1945 г.» та медаль «За победу над Японией».

Викрадені речі чоловік продавав невідомим людям, а виручені гроші витрачав на власні потреби.

Вказаними діями потерпілим спричинено матеріальну шкоду на загальну суму 41170,00 грн., яку засудженим не відшкодовано.

В ході судового розгляду кримінального провадження обвинувачений свою вину у скоєнні даних злочинів визнав повністю. Вироком Новозавдського районного суду м. Чернігова його засуджено до 4 років позбавлення волі.

Ще статті по темі

Back to top button