Кримінал

28-річного ічнянця засуджено за зберігання наркотичних засобів

Ічнянським відділом Прилуцької місцевої прокуратури підтримано обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя одного з сіл Ічнянського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання та перевезення наркотичних засобів без мети збуту).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець отримав 4 роки ув’язнення за наркотики

Встановлено, що раніше судимий за зберігання наркотичних засобів 28-річний місцевий житель у липні 2018 року, перебуваючи на полі поблизу ферми одного з сіл Ічнянського району, знайшов кілька стебел рослини конопель, які зірвав і приніс до домоволодіння, в якому проживає, висушив, подрібнив їх для власного вживання та залишив зберігати без мети збуту. В подальшому вказаний наркотичний засіб, загальною масою в перерахунку на суху речовину 98,4 грамів, вилучено працівниками поліції за місцем проживання вказаної особи під час проведення санкціонованого обшуку.

Вироком Ічнянського районного суду обвинуваченого засуджено до трьох років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання іспитовим строком 1 рік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button