Кримінал

На Прилуччині 27-річний чоловік вкрав мопед в односельчанина

У Ладанській громаді Прилуцького району 27-річний чоловік вкрав із гаража односельчанина мопед.

Про це повідомляють у поліції Прилуцького району.

Із заявою про зникнення його з гаража мопеда 50-річний мешканець Ладанської громади звернувся до поліції зранку 7 вересня .

На місці скоєння злочину слідчо-оперативна група Прилуцького районного відділу поліції провела огляд, опитала мешканців сусідніх будинків, можливих свідків і зібрала низку речових доказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині засудили чоловіка за вбивство

Під час опрацювання отриманої оперативної інформації поліцейські встановили, що злочин скоїв 27-річний односельчанин потерпілого.

Останній у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Чоловік повідомив поліцейським, що сховав мопед у гаражі свого товариша.

Транспортний засіб вилучили.

Слідчий під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування.

Фото: поліція Прилуцького району

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button