Кримінал

Агресивний чернігівець ішов на патрульних із ножем і викруткою (Фото)

3 лютого близько п’ятої вечора на лінію «102» зателефонував чоловік – його 34-річний син вигнав із дому своїх дружину і сина без верхнього одягу. За словами заявника, син поводився агресивно і погрожував фізичною розправою. За адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

27545086_1778110569159952_6425921922563727623_n

Прибувши на місце, патрульні з’ясували, що син заявника замкнувся всередині приватного будинку і нікого до себе не пускав. Він був дуже знервованим. Правоохоронці та батько цього чоловіка намагалися вмовити його відімкнути двері або хоча б віддати теплі речі дружині й сину. Але той на жодні поступки не йшов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція опублікувала відео затримання п’яної жінки в Чернігові

За деякий час патрульним таки вдалося потрапити всередину будинку. Перед ними одразу ж з’явився син заявника – в одній руці він тримав кухонного ножа, в другій – викрутку. Не реагуючи на попередження поліцейських, він ішов просто на них. Відповідно до статті 45 Закону України «Про Національну поліцію» правоохоронцям довелося застосувати до агресивного громадянина спецзасоби.

Після того, як на чоловіка одягли наручники, на місце викликали «швидку допомогу», щоб оцінити його стан, а також слідчо-оперативну групу.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

ЗАРАЗ ЦЕ ЧИТАЮТЬ: В Україні ліквідують управління Пенсійного фонду

Ще статті по темі

Back to top button