Кримінал

Авітівка з Європи: житель Прилук ошукав дев’ятьох

Прилуцькою окружною прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатого за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому повторно. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Прилук на протязі квітня – серпня 2022 року за допомогою мережі «Телеграм», використовуючи особистий канал, який був створений для розміщень оголошень про пригон автомобілів із Європи,  після отримання коштів на банківські картки на зв’язок з потерпілими не виходив, та всього ошукав дев’ять потерпілих на загальну суму 318530 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На посту «Кіпті» патрульні затримали п’яного водія маршрутки «Чернігів-Київ» (Фото)

На даний час прокурором Прилуцької окружної прокуратури затверджено обвинувальний акт стосовно зловмисника та скеровано до Прилуцького міськрайонного суду для розгляду по суті.

Довідково:

Згідно ч.2 ст.190 КК України – заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прилуцька окружна прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button