Кримінал

Бахмацька поліція затримала водія, який збив велосипедиста і втік з місця ДТП

У Бахмачі за допомогою системи відеоспостереження «Мережа Безпеки» група реагування патрульної поліції затримала винуватця автопригоди, який після наїзду на велосипедиста залишив його в небезпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі водій напідпитку за кермом “Renault ” збив велосипедиста

Правоохоронці з’ясували, що 10 березня 2020 року місцевий мешканець, керуючи автомобілем Renault Master, на вулиці Батуринській здійснив наїзд на 72-річного велосипедиста. Але замість того, щоб надати допомогу старенькому, водій зник із місця пригоди, залишивши потерпілого напризволяще.

Збитого велосипедиста з тілесними ушкодженнями доправили каретою швидкої допомоги до лікарні. Поліція розшукала та встановила особу водія-порушника. Правоохоронцям допомогла система відеоспостереження «Мережа Безпеки», що вкотре продемонструвала свою високу ефективність.

«Мережа Безпеки» – це система відеоспостереження на Чернігівщині та зокрема по м. Бахмач і району. Камери відеоспостереження були придбані за кошти районного та місцевого бюджету, за що окрема вдячність місцевим і районним органам місцевого самоврядування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, автомобіль вилучений та поміщений до Бахмацького відділу поліції.

Триває досудове розслідування.

Бахмацький відділ поліції

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button