Кримінал

Браконьєр з Черінгівщини наловив риби на майже 50 тисяч гривень

31 травня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками ГУНП області на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На ставку поблизу с. Петрушівка Парафіївської громади виявлено мешканця с. Парафіївка, який під час нерестової заборони, ловив рибу з човна за допомогою заборонених знарядь лову — 3 од. сіток поріжних. В протизаконний спосіб порушник добув 33 екз. риби, загальною вагою 14 кг: лин – 16 екз., карась сріблястий – 12 екз., окунь звичайний – 1 екз. та 4 екз. карася золотого (червонокнижного). Збитки, завдані рибному господарству України, склали 49022 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові чоловік ухилився від мобілізації і отримав вирок суду

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Прилуцького РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 та ст. 90 ч. 2 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Прилуцького міськрайонного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову, незаконно добуті водні біоресурси, човен ПВХ «Барк» та автомобіль «Таврія».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button