Кримінал

Браконьєр з Коропщини сітками наловив риби на понад 15 тисяч гривень

12 серпня під час рейду на водоймах Новгород — Сіверського району Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито грубе порушення Правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями –3 од. сіток зяберних (одностінних). У протизаконний спосіб порушник добувмайже10 кг риби: плітка – 167 екз., плоскирка – 32 екз.,окунь – 7 екз. та синець – 2 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали15 572 грн.

Інцидент зафіксовано р. Десна поблизу с. Оболоння Коропської громади. Браконьєром виявився житель с. Понорниця цієї ж громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Чернігівщини затримали підозрюваного у розбійному нападі, скоєному шість років тому

На громадянин аскладено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до Коропського районного суду для винесення рішення про притягнення винноїособи до відповідальності.З огляду на розмір збитків, завданих рибному господарству України, дане правопорушення носить ознаки кримінального. Незаконно виловлені водні біоресурси та заборонені знаряддя лову у браконьєравилучено.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button