Кримінал

Браконьєри з Куликівки незаконно добули 32 кг риби на понад 9 тисяч гривень

27 липня 2021 року під час проведення спільного рибоохоронного рейду з представниками Чернігівського прикордонного загону на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Так, на р. Дніпро, поблизу с. Загатка Михайло — Коцюбинської громади двоє жителів селища Куликівка ловили рибу з човна за допомогою заборонених знарядь лову – 5 од. сіток. В протизаконний спосіб порушники виловили 32 кг риби:плоскирка – 37 екз., синець – 18 екз., по 16 екз. карася сріблястого та краснопірки, лящ – 11 екз.,окунь – 6 екз., по 3 екз. судака і сома та по 1  екз. щуки, в’язя і чехоні. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 9 537 грн. Враховуючи розмір нанесених збитків, це порушення носить ознаки кримінального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Новгород – Сіверщині браконьєри незаконно добули понад 20 кг риби (Фото)

На порушників складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності. Водні біоресурси, заборонені знаряддя лову та гумовий човен з мотором вилучено.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Ще статті по темі

Back to top button