Кримінал

Браконьєрська пошесть: на Чернігівщині відстрілюють вагітних звірів

До правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що серед ночі невстановлені особи незаконно полювали на території ТОВ «Пласт», що поблизу села Блистова Менського району.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох ненароджених лосенят позбавили життя браконьєри

Слідчо-оперативна група на місці події виявила сліди крові, сліди від протекторів транспортного засобу та 2 стріляні гільзи нарізної зброї.

В одному з дворів села Блистова (там періодично з’являється місцевий житель, який нині мешкає в столиці) виявлено та вилучено сім свіжооблуплених шкур косулі європейської та п’ять заячих, 4 ембріони косуль і тушку свіжовбитої лисиці.

Фото Національної поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Уверен, зная как работает это «охотхозяйство» и сколько на него жалоб, что данная «охота» была санкционирована владельцами «Пласта».

  2. Дійсно контроляючі природоохоронні органи та Управління лісового господарства пан Демченко зі своїми підлеглими бездельниками ухилились від контролю займаються лише тим що донищують лісове госплодарство та тваринний світ длячого ви лізли до влади як ради браконєрам неможете дати,таких ганебних часів лісове господарство небачило а чому бо СБУполковник РЕВКО брат директора Чернігівського лісового господарства,полковник Сенько сват лісового злодія лісничого ДОБРЯНСЬКОГО ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА Сороки такі собі злочинне угрупування.

Back to top button