Кримінал

Чернігівця, що намагався зґвалтувати 13-річну дівчинку, відправили у СІЗО

Слідчим за погодженням з ювенальним прокурором Чернігівської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому мешканцю, який вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно малолітньої.

Встановлено, що 28 липня, 54-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, запросивши до себе додому 13-річну дівчинку, яка раніше систематично прибирала його оселю за грошову плату, з метою подолання її опору, заподіяв не менше 10 ударів рукою по голові потерпілої. Надалі, дорослий змусив дитину роздягнутись до спідньої білизни, після чого вчинив щодо неї сексуальні дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Чернігові затримано батька, який зґвалтував свою неповнолітню доньку

На підставі отриманих доказів, зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України (сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років).

Судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Він перебуває у ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор».

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button