Кримінал

Чернігівець обкрадав свою співмешканку

Вироком Деснянського районного суду м.Чернігова від 05.06.2020 жителя м.Чернігова засуджено за ч.ч. 1, 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно) до покарання у виді у виді 3 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку на 2 роки.

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури в судовому засіданні доведено, що місцевий мешканець, 1997 року народження, проживав зі своєю співмешканкою у її квартирі та, користуючись тимчасовою відсутністю останньої, викрав побутову техніку, перевів грошові кошти в сумі 500 грн. з її карткового рахунку на свій, не маючи на це відповідного дозволу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка засуджено за неправдиві свідчення в суді

В судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину у вчинених кримінальних правопорушеннях, в скоєному щиро розкаявся, вибачився перед потерпілою та відшкодував їй спричинену шкоду.

При призначенні покарання судом враховано обставини, що пом’якшують покарання обвинуваченого, його молодий вік, тяжкість скоєних злочинів, ставлення обвинуваченого до вчиненого.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button