Кримінал

Чернігівець попався на крадіжці коньяку в супермаркеті

Удень напередодні Різдва на лінію «102» надійшла інформація про крадіжку від адміністрації одного з супермаркетів міста. На місце виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що під час перегляду відео з камер спостереження охорона торговельного закладу виявила невідомого чоловіка, який сховав під верхній одяг пляшку дорогого алкогольного напою та непомітно виніс її на вулицю. Вартість викраденого товару становила понад 300 гривень. На відео можна було розрізнити риси обличчя чоловіка та його одяг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрав дитячий велосипед – і «поїхав» за ґрати на три роки

Під час спілкування та попереднього опитування працівників супермаркету щодо крадіжки поліцейські звернули увагу на громадянина, який, оминувши касові апарати, прямував до виходу. За одягом та статурою чоловік був дуже схожим на особу, що дві години тому здійснила крадіжку алкоголю. Охоронці порядку зупинили громадянина.

Невідомим виявився 35-річний чернігівець. Під час поверхневої перевірки у особи під верхнім одягом виявили пляшку коньяку. Після перегляду камер відеонагляду виявилося, що за алкоголь чоловік не розраховувався на касі. Чернігівець зізнався, що не планував сплачувати за товар. Також він повідомив, що попередній випадок крадіжки, щодо якої і було повідомлення до поліції, також його рук справа. На повторну крадіжку чоловіка штовхнуло банальне бажання продовжити святкування та відсутність алкоголю.

Громадянин перебував у стані алкогольного сп’яніння. Факт підтвердився висновком лікаря-нарколога. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button