Кримінал

Чернігівець продавав підроблені цигарки та алкоголь

Чернігівською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактами незаконного придбання з метою збуту, транспортування та зберігання з цією ж метою та збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів та алкогольної продукції (ч. 1 ст. 204 КК України).

У ході розслідування установлено, що житель м. Чернігова на території Чернігова та Чернігівської області у 2019-2020 роках неодноразово займався придбанням, транспортуванням, зберіганням та збутом до торгівельних закладів для подальшого продажу незаконно виготовлені тютюнові вироби та алкогольні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діаманти, золото та гроші: на Чернігівщині обікрали квартиру

Відповідно до висновків експерта, вилучені правоохоронцями тютюнові вироби та алкогольні напої були марковані підробленими марками акцизного податку. Окрім цього алкогольні напої є водним розчином етилового спирту та не відповідають вимогам ДСТУ.

Загалом у підозрюваного в місцях зберігання незаконно виготовленої підакцизної продукції вилучено 52223 пачки тютюнових виробів та 806 пляшок алкогольних напоїв.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button