Кримінал

Чернігівець у день народження отримав три протоколи від поліцейських

Сьогодні близько шостої ранку на лінію «102» надійшов виклик, що проспектом Перемоги рухається автомобіль «Audi 100», водій якого, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Інформацію одразу передали всім екіпажам патрульної поліції. Вищезазначений автомобіль патрульні зупинили на виїзді з міста біля Катерининської церкви.

У салоні, крім водія, були ще двоє його товаришів – з ознаками алкогольного сп’яніння. Водій, не виходячи із салону авто, на вимогу інспекторів (згідно з п. 2.4 Правил дорожнього руху України) надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За два місяці на Чернігівщині спіймали понад дві сотні п’яних водіїв

Та через кілька хвилин після спілкування з патрульними різко натиснув на педаль газу та поїхав у напрямку вулиці Лісковицької. Після переслідування авто вдалося зупинити в дворах на вулиці Толстого. Вийшовши з авто, водій кинувся навтьоки. Та патрульні швидко наздогнали правопорушника.

Як з’ясувалось згодом, чоловік святкував своє 29-річчя. Його доставили до медичного закладу, де підтвердилося те, що він нетверезий. Також патрульні встановили, що чоловік не має при собі водійського посвідчення.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 126 (керування особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії), ч.1 ст. 130 (керування у стані сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі матеріали будуть направлені до суду.

52840139_1997334133904260_3000056474689863680_n

Ще статті по темі

Back to top button