Кримінал

Чернігівка витратила з вкраденої карти 180 тисяч гривень

Днями до Чернігівського райуправління поліції звернулася 76-річна місцева мешканка з проханням про допомогу у встановленні особи, яка витратила гроші із загубленої банківської карти.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Потерпіла пояснила поліцейським, що кілька років тому виїхала за кордон. Свою банківську кратку, на яку надходили пенсійні виплати, залишила дорослому онукові. Але нещодавно дізналася, що онук загубив картку півтора роки тому. Весь цей час на рахунок продовжували надходити гроші, і хтось їх витрачав. Загалом потерпіла втратила таким чином 180 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прилуччині поліцейські скерували до суду провадження щодо вбивства чоловіка, який вважався безвісти зниклим

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисниці – 29-річної чернігівки. З’ясувалося, що вони знайомі з онуком заявниці і якось чоловік розраховувався за продукти у присутності зловмисниці, тож вона дізналася пін-код. Чоловік бував у неї в гостях і загубив там банківську картку. Тож жінка вирішила розпорядитися нею на власний розсуд.

Зловмисниця зізналася у скоєному та надала правдиві свідчення.

Слідчий поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button