Кримінал

Чернігівку обікрав коханець із сайту знайомств

35-річну жительку Чернігова, провідного економіста «Ощадбанку» на орендованій квартирі пограбував наглядно знайомий чоловік.

Про це ЧEline повідомило власне джерело.

Крадій поцупив мобільний телефон «Prestigio», 300 гривень, 4 банківські картки, вироби з металу жовтого кольору (каблучка, хрестик, ланцюжок, пара сережок) та ключі від квартири.

Потерпіла виявила зникнення речей 13 листопада о сьомій ранку.

Жінка повідомила, що у жовтні 2016 року на сайті знайомств «Мамба» познайомилась з невідомим чоловіком на ім’я Давид Мамедов, місцем проживанням якого було зазначено місто Чугуїв Харківської області.

Із цим чоловіком вона домовилась зустрітись у Чернігові.

8 листопада Давид надіслав на картку 600 гривень для винайму квартири та купівлі їжі. 12 листопада о 20:20 вона зустрілась із Давидом біля готелю «Україна» по проспекту Миру, після чого вони поїхали до магазину «Союз, 5 зірок» по проспекту Перемоги, а потім на орендовану квартиру.

Прибувши до квартири, жінка випила коктейль із віскі та «Red Bull», приготуваний незнайомцем і заснула. Прокинувшись, виявила відсутність речей. Сума збитків встановлюється.

Виїздом слідчо-оперативної групи при огляді місця подій вилучено сліди рук, недопалки цигарок і рідину з келиху, яку вживала потерпіла. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Триває подальша перевірка.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Со мной была такая же ситуация с этим же человеком 3 ноября, но я не заявила. У меня есть его фото — мой номер телефона 0939809905 Марианна

Back to top button