Кримінал

Чернігівку, яка вбила співмешканця, взяли під варту

Під процесуальним керівництвом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому СВ ЧВП ГУНП в області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Про це повідомляють у Чернігівській місцевій прокуратурі.

У ході досудового розслідування встановлено, що 07.05.2019, приблизно о 17-й годині місцева мешканка, 1983 року народження, яка раніше не притягувалась до кримінальної відповідальності, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння в одній із квартир в буд. 112А по вул. Шевченка в м. Чернігові, в ході конфлікту, що виник з мотивів особистих неприязних відносин, діючи умисно, з метою умисного протиправного заподіяння смерті своєму співмешканцю. Усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки у вигляді смерті та бажаючи їх настання, нанесла потерпілому не менше трьох ударів лезом ножа в ділянку грудної клітки та голови, чим спричинила останньому тілесні ушкодження у вигляді множинних колото-різаних поранень, від яких останній помер на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час розпивання оковитої жінка вбила чоловіка

8.05.2019 жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України як підозрювану у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Того ж числа їй офіційно вручено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

За клопотанням прокурора 09.05.2019 слідчим суддею Деснянського районного суду м. Чернігова підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Досудове розслідування триває. Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Ще статті по темі

Back to top button