Кримінал

Чернігівські поліцейські затримали торгівця психотропами

Оперативники Чернігівського районного управління поліції викрили 31-річного містянина, який займався розповсюдженням особливо небезпечних психотропних речовин. Правоохоронці затримали зловмисника та оголосили йому про підозру.

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції отримали оперативну інформацію про те, що місцевий мешканець здійснює протизаконну торгівлю наркотичними засобами та психотропними речовинами. Споживачі наркотиків звертались до наркодилера із замовленнями та отримували від нього «товар» з рук в руки.

В ході проведення досудового розслідування та оперативно-розшукових заходів поліцейські двічі задокументували факти збуту наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові неповнолітній намагався вкрасти автівку

Після документування чергового факту збуту особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено (PVP), поліцейські за силової підтримки батальйону поліції особливого призначення затримали зловмисника.

Також правоохоронці провели санкціонований обшук в квартирі зловмисника, під час якого поліцейські виявили та вилучили паперові згортки та полімерний пакетик з кристалоподібною речовиною, банківські картки та мобільні телефони, які наркодилер використовував в злочинній діяльності .

Вилучене поліція направила на проведення експертних досліджень.

Поліцейські затримали наркоторгівця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий повідомив затриманому про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button