Кримінал

Чернігівський браконьєр наловив сомів на п’ять тисяч

Попри численні попередження Чернігіврибоохорони про протизаконність вилову водних біоресурсів забороненими знаряддями лову, браконьєри продовжують займатися своєю «улюбленою справою».

У цьому пересвідчились державні інспектори Чернігіврибоохорони під час проведення чергового рибоохоронного рейду 2 березня поточного року.

На річці Дніпро поблизу с. Прохорів о 16.20 інспектори затримали громадянина К., мешканця м. Чернігова, який виловив 13 шт. сомів, загальною вагою 21,3 кг, забороненим знаряддям лову риби «драчем». Протизаконними діями «горе-рибалка» завдав збитків рибному господарству України на 5 525 грн.

За цим фактом складено протокол про адміністративне правопорушення, його направлено до Чернігівського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Чернігіврибоохорона просить про всі факти правопорушень рибоохоронного законодавства повідомляти на телефони «гарячої лінії» Чернігіврибоохорони 099-112-13-44 та (0462) 937-557, які працюють цілодобово.

Закликаємо всіх, хто бачить незаконний вилов риби на водоймах Чернігівщини, телефонувати на номери «гарячої лінії» в ту саму хвилину, коли побачили правопорушення, щоб можна було оперативно відреагувати на ситуацію та затримати браконьєра.

Джерело: сайт Чернігіврибоохорони

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button