Кримінал

У Чернігові розкрили підпільне виробництво алкоголю

Працівники поліції викрили ще один підпільний цех із виробництва алкогольних напоїв, розташований у гаражному приміщенні. Удень 25 квітня до Чернігівського відділу поліції через службу «102» звернувся інспектор патрульної поліції. Він зазначив, що під час патрулювання біля гаражного приміщення в автокооперативі № 19 по вулиці Гагаріна було виявлено мікроавтобус «Renault Trafik», за кермом якого перебував 28-річний житель Чернігівського району.

Також було виявлено ємкості з невідомою речовиною з запахом спирту. Слідчо-оперативна група, прибувши на виклик, знайшла в автомобілі одну бочку місткістю 200 літрів і 22 картонні ящики, об’ємом по 10 літрів, а в гаражі стояла бочка на 200 літрів і понад 20 п’ятилітрових каністр. Як пояснив водій, тиждень тому він познайомився в нічному клубі «777» з 25-річним чернігівцем, який запропонував йому заробіток за перевезення вантажу, а цього дня телефоном повідомив про виконання попередньої домовленості. За ринком «Шанхай» невідомі люди навантажили автомобіль і скерували до цього гаража. За це водій мав отримати 500 гривень. За цим фактом відкрите кримінальне провадження.

Гараж опечатано, триває перевірка.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. хорошо, что задержали груз с паленкой, а то еще чего хорошего Атрошенко на очередном празднике вместо пива предложит черниговским жителям по-крепче… на открытии туристического сезона между прочим было много детей! лучше б сладкую вату поставили и уличную кухню, как внормальных городах

Back to top button