Кримінал

Чернігівця судитимуть за розбещення і порнографію з неповнолітніми

Чернігівською місцевою прокуратурою до Новозаводського районного суду м. Чернігова скеровано обвинувальний акт відносно місцевого мешканця, який примушував неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру та зберігав наркотичні засоби у себе вдома без мети збуту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові поліція викрила виробника дитячої порнографії

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 156 КК України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла 16-річного віку), ч. 4 ст. 301 КК України (примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру), ч. 5 ст. 301 КК України (примушування неповнолітніх до участі у створенні відеопродукції порнографічного характеру, вчиненому повторно), ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання та зберігання психотропної речовини у великих розмірах та наркотичного засобу без мети збуту, вчиненого повторно) та ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропної речовини в особливо великих розмірах та наркотичного засобу без мети збуту).

Санкція інкримінованих кримінальних правопорушень передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років.

Чернігівська місцева прокуратура

Ще статті по темі

Back to top button