Кримінал

Чернігівця засуджено за багаторазові крадіжки з магазинів

Під час судового розгляду встановлено, що обвинувачений 13.02.2019, зранку, перебуваючи в приміщенні національної лотереї «Золотий кубок», що по вул. Рокосовського у м. Чернігові, зі столу таємно викрав кавоварку.

У подальшому, він 06.03.2019, вранці, перебуваючи в приміщенні закладу «Космолот», що по вул. Рокосовського в м. Чернігові, через незачинене вікно проник до касової кімнати, де зі столу відкрито викрав картонну коробку з грошовими коштами у сумі 2010 грн. Хоча касир намагалась зупинити обвинуваченого, вхопивши його за руку, останній вирвався та втік з місця пригоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По проспекту Перемоги обікрали магазин мобільного зв’язку (Фото)

Вчиненням цих злочинів крадій не обмежився, а тому вже через місяць зайшов до магазину «Продукти — 556» ТОВ «АТБ-маркет» по
вул. Всіхсвятській  в м. Чернігові, де з торгівельної полиці таємно викрав одну пачку кави «Jacobs Monarch».

В судовому засіданні обвинувачений вину згідно пред’явленого обвинувачення визнав частково, зазначивши, що касир його за руку не хапала, оскільки в цей час спала, тому викрадення грошей було не відкритим, а таємним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фейсбучна тема дня: крадіжка з магазину в центрі міста

Разом з тим, прокурором в судовому засіданні надано беззаперечні докази вини обвинуваченого, оскільки всі злочини чоловіка зафіксовано на камерах відеоспостереження закладів та магазину. Крім того, касир у судовому засіданні підтвердила, що дійсно спіймала обвинуваченого «на гарячому».

Відтак, вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 03.12.2019 його засуджено за ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 186 КК України та призначено остаточне покарання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівської місцевої прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button