Кримінал

На понад 90 тисяч гривень наловив риби браконьєр з Чернігівщини

1 червня Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками ГУНП області на водоймах Прилуцького району викрито грубе порушення Правил рибальства.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці патруля.

На ставку «Мисливський» в м. Ічня виявлено місцевого мешканця, який в період нересту ловив рибу за допомогою заборонених знарядь лову – 4 од. сіток простих. В протизаконний спосіб порушник добув 54 екз риби, загальною вагою 17 кг: карась сріблястий – 51 екз. та 3 екз. окуня звичайного. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 90117 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браконьєр з Черінгівщини наловив риби на майже 50 тисяч гривень

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Прилуцького РВП ГУНП у Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85. Матеріали справи будуть направлені до Прилуцького міськрайонного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучені заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button