Кримінал

Чернігівцю за ухилення від призову призначено покарання

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова від 28.10.2022 мешканця м. Чернігова визнано винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації(ст.366 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що місцевий мешканець, 1987 р.н., будучи військовозобов’язаним, 04.05.2022 пройшов медичний огляд, за результатами якого визнаний здоровим і придатним до проходження військової служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три місяці арешту отримав житель Чернігівщини за домашнє насильство над мамою

У подальшому чоловік цього ж дня, перебуваючи в приміщенні Чернігівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, отримавши під свій особистий підпис повістку, за якою мав з’явитися 06.05.2022 для відправки у військову частину для проходження військової служби за мобілізацією, безпідставно на вказану дату не з’явився, про причини неявки не повідомив, таким чином ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.

З урахуванням визнання вини, щирого каяття та активного сприяння розкриттю злочину обвинуваченим, суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі із встановленням іспитового строку на 2 роки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button