Кримінал

Чоловіка, що зарізав свого 7-річного сина, відправлять до психлікарні

Ухвалою Чернігівського районного суду задоволено клопотання ювенального прокурора про застосування примусових заходів медичного характеру відносно 31-річного мешканця м. Прилуки за вчинення суспільно-небезпечного діяння, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіяння смерті малолітньої дитини).

У ході судового розгляду встановлено, що 2 серпня 2020 року підозрюваний на полі поблизу 126-го кілометру автошляху «Київ-Чернігів-Нові Яриловичі» у напрямку с. Скорінець Чернігівського району заподіяв своєму 7-річному сину не менше 106 ударів кухонним ножем та 8 ударів тупим предметом в область обличчя, шиї, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок, внаслідок чого хлопчик помер на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ув’язнений виманив у жителя Чернігівщини 150 тисяч гривень через Інтернет

Згідно з висновком судово-психіатричної експертизи, підозрюваний на час вчинення вбивства не міг усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними (перебував у стані неосудності). За своїм психічним станом він становить значну суспільну небезпеку для оточуючих.

Після набрання ухвалою суду законної сили громадянин буде госпіталізований до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом. На час апеляційного оскарження вказаного рішення суду останній перебуватиме в КНП «Чернігівська обласна психіатрична лікарня».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button