Кримінал

Чоловікові, якого затримали в обласній бібліотеці для дітей, повідомлено про підозру

Під процесуальним керівництвом Чернігівської  місцевої прокуратури проводиться досудове слідство у кримінальному провадженні, розпочатому СВ ЧВП ГУНП в області за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України (незакінчений замах на крадіжку, поєднану з проникнення у приміщення).

Про це повідомляє Чернігівська місцева прокуратура.

Як повідомлялося у ЗМІ 14.01.2019, близько 03 год. 12 хв., чоловік шляхом відгинання металевих решток і розбиття віконного скла, проник до приміщення комунального закладу «Чернігівська обласна бібліотека для дітей» Чернігівської обласної ради, розташованого по вул. Рокоссовського, 22А в м. Чернігові, де явно збирався не читати.

Встановлено, що умисел чоловіка був спрямований на особисте збагачення. Так, підозрюваний намагався таємно викрасти ноутбук марки «Lenovo» вартістю 4000 грн і комп’ютерну мишу вартістю 100 грн, однак довести злочин до кінця не зміг, оскільки був затриманий працівниками поліції в приміщенні комунального закладу.

Затриманий виявився місцевим мешканцем, який, починаючи з 2003 року, засуджувався 10 разів (востаннє в 2016 році до 3 років 2 місяців позбавлення волі), сім із яких мали корисливий характер.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 КК України, та підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Все понятно…… Это мужик просто забыл книжку сдать когда еще был подростком вот пеню и платить не хотел,решил ночью вернуть

Back to top button