Кримінал

Чоловіку, який на Ніжинщині закатував дитину, світить до 10 років позбавлення волі

Ніжинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть малолітньої дитини в селі Мильники Ніжинського району.

Як повідомлялося раніше, 20 березня 2017 року в житловому будинку в с. Мильники Ніжинського району фельдшером швидкої медичної допомоги констатовано смерть дитини 2015 року народження.

Причиною смерті стала закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку. На тілі дитини виявлено численні синці та садна.

Підозрюваного у  смерті дитини  34-річного власника господарства того ж дня затримано та йому повідомлено про підозру ч. 2 ст. 121 КК України – заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваний до цього часу тримається під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження справи щодо катування дитини під Ніжином

На сьогодні досудове розслідування підходить до завершальної стадії. За результатами кропіткого двомісячного розслідування встановлено, що підозрюваний з грудня 2017 року систематично завдавав побої та вчиняв  інші насильницькі дії щодо померлої дівчинки та її сестри, які проживали разом із ним в одному будинку, в результаті чого діти відчували  сильний фізичний біль і страждання.

З урахуванням здобутих доказів, у тому числі висновків судово-медичних  експертиз, за погодженням Ніжинської місцевої прокуратури затриманій особі 25.05.2018 додатково повідомлено про підозру у катуванні за ч. ч. 1, ч. 2 ст. 127 КК України (покарання до 10 років позбавлення волі) та ще одному умисному тяжкому тілесному ушкодженні за ч.1 ст. 121 КК України (покарання до 8 років позбавлення волі).

Джерело: Уездные новости

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А як же по б! бл!йному— оо за око’ зуб за зуб? Дов!чне або смертна кара! Хватить уже з ними панькатись!

Back to top button