Кримінал

Чотири ДТП за останню добу: є травмовані

Протягом минулої доби зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди на Чернігівщині.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

На дорозі між смт Варва та с. Леляки (Варвинський район) 31 липня водій автомобіля «ВАЗ-2105» здійснив зіткнення з мопедом «ХОНДА ЛІАД».

Унаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Варвинської центральної районної лікарні.

На дорозі між с. Билошицька Слобода Корюківського району та с. Тополівка Семенівського району близько 16-ї години 31 липня водій мопеда «Дельта» не впорався з керування, з’їхав на узбіччя дороги та впав. Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної лікарні;

У м. Чернігові на регульованому перехресті проспекту Миру та вулиць Льотної і Громадської біля будинку № 174 по проспекту Миру близько 20-ї години 31 липня водій автомобіля «ВАЗ-2108» здійснив наїзд на велосипедиста. Унаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений Чернігівської міської лікарні № 2;

У м. Ніжині по вулиці Василівській, 69, о 23 год. 44 хв. 31 липня водій мопеда, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом.

Унаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Ніжинської центральної міської лікарні.

Ще статті по темі

Back to top button