Кримінал

Відбували покарання: в слідчому ізоляторі ніжинець убив співкамерника

Чернігівською окружною прокуратурою 26 липня скеровано до суду обвинувальний акт щодо жителя м. Ніжина, який вчинив кримінальний проступок, передбачений ч.1 ст.125 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що раніше засуджений за вчинення розбійного нападу та вбивство через необережність 24-річний чоловік, який на даний час утримується в ДУ «Чернігівський слідчий ізолятор» за вчинення іншого розбійного нападу, умисно наніс тілесні ушкодження потерпілому, який також відбуває покарання в установі.

Про це повідомляє Чернігівська окружна прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прилучанину за розбійний напад та присвоєння владних повноважень світить майже 5 років за гратами

Після відбуття покарання за раніше вчинені злочини молодик на шлях виправлення не став, у вчиненні нанесення тілесних ушкоджень у місцях несвободи не розкаявся, від дачі показів щодо побиття потерпілого відмовився, хоча його вина доводиться записами з камер відеоспостереження державної установи.

Відповідно до законодавства України, особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у порядку, передбаченому законом, і встановлено обвинувальним вироком суду, що набрав законної сили.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button