Кримінал

Діда зв’язали цигани, вимагали гроші та покинули помирати

Нещодавно в селі Грицівка Талалаївського району поховали 75-річного місцевого жителя. Люди відгукуються про нього тільки добре: був активним, непитущим, звертався до районного начальства з питань поганих доріг, розпаювання майна та інших питань. Адже думав не лише про себе, а й про односельців.

Відомо, що бідолаха помер у лікарні в Чернігові, відмовили нирки, але не через хворобу.

Іще в травні дідусь розповідав, що до нього додому навідувались цигани, але він їх випроводив. А хата в нього якраз на околиці села, поруч із порожніми домівками. Старенький доживав віку сам, дітей не мав. Тому, ймовірно, знайшли б його нескоро, якби не сусідка, якій він пообіцяв дати розсади. Жінка чекала, дідусь не приходив, тому вирішила сама навідатися до нього. Вона знайшла бідолаху зв’язаним у хаті. Пролежав він так без води і їжі сім діб.

Дідусь був живим, але дуже ослаб. Розповів, що напали на нього двоє в балаклавах, затягнули до будинку, заливали до рота горілку та вимагали віддати гроші. Чоловік запам’ятав, що нападники були ромської національності. Вони забрали в бідолахи п’ять тисяч гривень і бензопилу, а його самого зв’язали та покинули в хаті.

Дідуся спершу відвезли в лікарню до Талалаївки, але у нього дуже впав тиск, тому вирішили направити до Чернігова. Довезли, але в лікарні він помер.

Джерело: тижневик «Вісник Ч» 

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button