Кримінал

Для чернігівських закладів освіти газ продавали за завищеною ціною

Завдяки активній та принциповій позиції ювенального прокурора Чернігівської обласної прокуратури Господарським судом області у повному обсязі задоволено позовні вимоги про визнання недійсними додаткових угод про збільшення ціни на природний газ, що поставляється до закладів освіти Чернігівського району, та стягнуто на користь відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Чернігівської райдержадміністрації понад 163 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині викрито злочинну схему конвертації безготівкових коштів у готівку на суму 272,4 млн гривень

У судовому порядку прокурором доведено незаконність укладених додаткових угод до договору на постачання природного газу для навчальних закладів та необхідність стягнення з товариства — постачальника коштів, безпідставно сплачених на його користь.

Підставою для звернення до суду стало виявлення прокуратурою порушень законодавства про публічні закупівлі, яке полягало в укладенні сторонами додаткових угод до договору на постачанння газового палива,  якими безпідставно збільшено вартість предмету закупівлі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської обласної прокуратури

Ще статті по темі

Back to top button