Кримінал

До 15 років ув’язнення загрожує вбивцям перехожого зі Сновська

28 січня у Сновську біля сміттєвих баків виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого і розпочали пошуки осіб, причетних до його смерті.

В ході проведення комплексу оперативних заходів кримінальна поліція вийшла на двох містян, які зізналися у вбивстві й надали правдиві покази. Один з них вже потрапляв у поле зору поліції за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, інший ще не досяг повноліття. Чоловіки розповіли, що напередодні після випивки гуляли містом і натрапили на чоловіка 1996 року народження. Почали до нього чіплятися, зав’язалася бійка, в ході якої удвох побили потерпілого руками й ногами, після цього відтягли тіло до сміттєвих баків й покинули там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі подробиці вбивства неповнолітніми у Сновську

Обоє зловмисників затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 пунктом 12 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) — карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button