Кримінал

До довічного ув’язнення засуджено батька з Чернігівщини, який вбив свою 1-річну доньку і намагався вбити 2-річного сина

За послідовної позиції ювенальних прокурорів Чернігівської обласної прокуратури та Офісу Генерального прокурора Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду відхилив доводи сторони захисту та залишив у силі рішення Чернігівського апеляційного суду, яким до довічного позбавлення волі засуджено жителя Чернігівщини за вбивство 1-річної доньки та замах на вбивство 2-річного сина (п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом вихідних патрульні виявили у двох громадян наркотики

Ювенальні прокурори у суді всіх інстанцій довели, що у жовтні 2015 року засуджений у стані алкогольного сп’яніння у дворі свого господарства вдарив немовля головою об ґанок будинку. Від травм дитина померла.

Після цього батько намагався вбити 2-річного сина, завдавши удари руками і ногами. Це спричинило переломи кінцівок, закриту черепно-мозкову травму у дитини. Непритомного хлопчика він залишив замерзати на дворі. На щастя, важкопораненого сина знайшла мати і медики встигли врятувати життя дитині.

Не зважаючи на те, що засуджений заперечував свою вину, подаючи касаційні скарги, ювенальні прокурори надали до суду беззаперечні докази вчинення особливо тяжких злочинів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Офіс Генпрокурора

Ще статті по темі

Back to top button