Кримінал

Нічні ДТП: у Чернігові п’яні водії потрапили в аварії

Так, близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Толстого автомобіль Volkswagen Vento наїхав на електроопору, а потім пошкодив паркан приватного будинку. Про це повідомляє патрульна поліція Чернігівської області.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що водій під час руху відволікся від керування. Під час спілкування з громадянином інспектори помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 2,7 проміле.

Також виявилося, що чоловік не має права керувати транспортними засобами.
Поліцейські склали на кермувальника кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, що не має такого права) КУпАП.

Близько опівночі на вулиці Пухова екіпаж патрульної поліції звернув увагу на групу людей, які стояли поряд з автомобілем BMW 525, що мав пошкодження, характерні для ДТП.
З’ясувалося, що 27-річний чернігівець не впорався з керуванням і в’їхав в опору білборду. На щастя, ніхто не постраждав.

У водія зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Рівень алкоголю в його організмі — 1,59 проміле.
Патрульні склали всі відповідні адмінматеріали.
Протягом ночі патрульні поліцейські виявили п’ятьох водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.
Нагадуємо: алкоголь і кермо несумісні! Керуючи автомобілем в стані сп’яніння, ви наражаєте на небезпеку не тільки себе, а й інших. Це може призвести до тяжких наслідків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button