Кримінал

До магазину по вулиці Мазепи увірвався чоловік із пістолетом

Вчора, 1 червня, близько третьої дня на лінію «102» надійшла інформація, що до одного з магазинів на вулиці Івана Мазепи увірвався невідомий чоловік. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, став вимагати, щоб продавчиня віддала йому гроші з каси. Але щось пішло не так – не отримавши бажаного, зловмисник утік. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши на місце, поліцейські поспілкувалися із жінкою-продавцем та з’ясували прикмети невідомого. Орієнтування на розшук отримали всі патрульні екіпажі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині пограбували церкву

Приблизно за дві години правоохоронці отримали інформацію, що схожа за описом людина перебуває на території ринку «Привокзальний». Під’їжджаючи до місця, патрульні помітили особу, за прикметами дуже схожу на розшукуваного. Чоловіка зупинили, щоб поспілкуватися.

33965482_1825287801108895_5827460508235595776_n

Від самого початку спілкування він помітно нервував та плутався у відповідях на запитання. В якийсь момент чоловік смикнув на собі куртку і патрульні побачили у нього за поясом руків’я пістолету. Відповідно до статті 45 Закону України «Про Національну поліції», для убезпечення себе та оточуючих, патрульні одягли на чоловіка наручники. Під час поверхневого огляду у громадянина виявили предмет, схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше потерпіла продавчиня впізнала у затриманому нападника. Також з’ясувалося, що затриманий – 40-річний раніше судимий чернігівець.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Лобадин и попробуй мне его выпустить! И залога же попроси тыс 5))))

Back to top button