Кримінал

ДТП у Чернігові: зіткнулися чотири автівки

Вчора ввечері, 14 січня, на проспекті Миру поблизу перехрестя з вулицею Котляревського трапилася автопригода за участі чотирьох транспортних засобів.

Патрульні, які прибули на місце, з’ясували, що водій Subaru Legacy під час руху відволікся від керування, в результаті зіткнувся з легковиком Skoda Superb, який зупинився попереду на червоний сигнал світлофора. Після удару, продовжуючи рух за інерцією, Subaru зіткнувся з Audi A6, який так само зупинився перед світлофором у лівому ряду. Автомобіль Skoda також під дією інерції зіткнувся з Cherry Beat, який стояв попереду.

Під час спілкування з водієм Subaru Legacy поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу драгер. Результат — 2,4 проміле.

На водія склали два адмінматеріали: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Ще одна автопригода сталася у суботу. Водій автомобіля ГАЗ-3302-414 не дотримався безпечної швидкості та дистанції. В результаті вантажівка зіткнулася з Hyundai Accent, що рухався попереду.

Патрульні виявили у водія ГАЗ ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду — 2,26 проміле.

На водія склали відповідні адміністративні матеріали.

На щастя, в цих ДТП ніхто не постраждав. Ми продовжуємо застерігати й нагадувати водіям: алкоголь і кермо не сумісні. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Порушники нестимуть відповідальність.

Ще статті по темі

Back to top button