Кримінал

Фатальний удар у серце: на Чернігівщині жінку підозрюють у вбивстві односельця

Вранці 13 липня у власному будинку знайшли мертвим 27-річного жителя села, що неподалік Борзни. Підозрюють у вбивстві чоловіка жительку цього ж села, наразі її затримали, жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що потерпілому було завдано ножового поранення грудей у ділянку серця. Згодом судово-медична експертиза підтвердила, що саме проникне поранення грудної клітки з ушкодженням серця призвело до смерті чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися із захисником, батьком трьох дітей

У результаті проведених слідчо-оперативних заходів поліцейські упродовж кількох годин встановили особу, причетну до вбивства. Нею виявилася 45-річна мешканка цього ж села, яка періодично співмешкала з потерпілим, проте надовго не залишалася через часті конфлікти.

Поліцейські з’ясували, що в ніч на 13 липня між ними виник черговий конфлікт,  під час якого жінка вдарила господаря у груди кухонним ножем. Цей удар виявився фатальним.

Зловмисницю затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий відділення поліції № 3 (м. Борзна) за погодженням з прокурором Ніжинської окружної прокуратури повідомив жінці про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button