Кримінал

Грабіж посеред поля: на Чернігівщині ділки привласнили 150 кг міндобрив

Кримінальна поліція Прилуцького відділу ГУНП в Чернігівській області затримала двох жителів Прилуччини, обґрунтовано підозрюваних у пограбуванні робітників агрофірми.

29 квітня по допомогу до поліції звернувся директор однієї з агрофірм Прилуцького району і повідомив, що невідомі особи у масках на полі відкрито заволоділи добривами підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супермама: в Чернігові жінка сама затримала грабіжника

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Прилуцького відділу поліції та оперативники. Опитавши механізаторів, правоохоронці виїхали на перехоплення грабіжників.

У ході невідкладних розшукових заходів кримінальна поліція встановила місце перебування автомобіля та затримала зловмисників. Під час огляду автомобіля виявлено та вилучено мінеральні добрива.

В подальшому поліцейські з’ясували, що житель одного з сіл району на власному автомобілі «Фіат Добло» разом із знайомим під’їхали на поле до працівників агрофірми, де відкрито заволоділи мінеральними добривами вагою близько 150 кг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський поліцейський «на гарячому» затримав серійного грабіжника-іноземця

Обох молодиків в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано та поміщено в ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодекс у України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) — карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button