Кримінал

Іншопланетний масон тероризує Чернігів: поліція взялася за справу «картавого блогера»

22-річний Анатолій Юрченко, ще відомий як «картавий блогер», розгулює містом із балончиком. Хлопець нападає на людей, переважно це жебраки та безпритульні. Їх він б’є та знущається над ними, знімаючи це все на відео. Ролики зі своїми «подвигами» блогер викладає на власному каналі в YouTube, де має вже зо два десятки відео.

У своїх зверненнях він стверджує, що прибув на Землю з іншої планети та нібито володіє особливими знаннями, якими хоче поділитися з людьми.

Хлопець пропагує масонство та не дає спокою поліції. До того ж блогер вважає, що його хочуть отруїти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома блогерша потролила Атрошенка (Відео)

Діяльність блогера викликала неабиякий резонанс у суспільстві. Люди засуджують його дії.

2019-10-15_105106

Чернігівський активіст, начальник штабу чернігівського осередку «Національного корпусу» Олександр Тарнавський сумнівається в адекватності хлопця та наголошує на необхідності його лікування.

«Думаю, що ця людина хвора. Треба змінити законодавство наше, щоб таких, як він, можна було примусово відправляти на лікування. Зараз цього нема, дуже важко без рішення суду визнати, що людина психічно хвора, та застосувати заходи. Він ходить містом, пістолетом розмахує і, по суті, ніхто йому не може нічого зробити, тому що не передбачене в нас примусове лікування таких громадян», – зазначив Олександр Тарнавський.

Натомість речниця ГУНП у Чернігівській області Юлія Ковтун повідомила, що у поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 296 ч. 1 ККУ – це хуліганство. Справу порушили одразу, щойно люди почали звертатися до правоохоронців. Наразі проходить розслідування та збір доказів. Юлія Ковтун запевнила, що наразі поліція робить усе, аби якомога швидше блогеру була вручена підозра та обрано запобіжний захід. Проте строків закінчення розслідування вона не називає.

Коментарі спільноти «Чернігів PLUS Чернігівщина»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button