Кримінал

У Носівському районі в чоловіка знайшли арсенал зброї

Порушник з Носівського району Чернігівщини у себе під матрацом незаконно зберігав нарізний карабін на базі автомата Калашникова без будь-яких дозволів та півтисячі набоїв до бойової зброї.

В ході досудового розслідування кримінального провадження поліція провела санкціонований обшук в господарстві жителя одного з сіл Носівського району.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

В результаті правоохоронці виявили та вилучили під матрацом у господаря помешкання нарізний карабін на базі автомата Калашникова без номерних знаків, магазин, полум’ягасник та півтисячі набоїв різних калібрів до вогнепальної зброї армійських зразків.

Зброя та боєприпаси, які зберігалися без будь-яких дозволів, направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.nosovka_karabin_2[1]

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) — карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. «кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв БЕЗ ПРЕДБАЧЕНОГО ЗАКОНОМ дозволу) – карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років»

    Без передбаченого законом дозволу. Каким законом? У нас нет закона. Мужик не виноват. Менты его разводят просто.

Back to top button