Кримінал

Колишній правоохоронець на Чернігівщині за організацію грального бізнесу заплатить 340 тисяч

Прокуратурою Чернігівської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно організатора злочинної діяльності групи осіб, які займалися гральним бізнесом на території області (ч. 3 ст. 27, ч.1 ст.203-2 КК України).

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

У ході судового розгляду державний обвинувач у повному обсязі довів вину колишнього правоохоронця, який тривалий час переховувався від слідства, у вчиненні інкримінованого злочину.

Вироком суду йому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 340 тис. грн.

Установлено, що правоохоронець залучив 4 жителів області, які, діючи у співучасті, протягом 2013-2014 років на території м. Новгород-Сіверський в орендованому приміщенні організували та забезпечили роботу грального закладу.

У ході слідства вилучено та конфісковано в дохід держави 12 гральних автоматів і комп’ютерну техніку з відповідним програмним забезпеченням для здійснення забороненого бізнесу.

Обвинувальні акти щодо інших 4 учасників незаконної діяльності судом розглянуто у 2015 році з призначенням покарання у виді штрафу, зокрема трьом особам по 170 тис. грн, ще одній – 187 тис. грн.

У зв’язку з несплатою трьома засудженими штрафів по 170 тис. грн судом замінено їм покарання на реальне позбавлення волі.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. тоже мне борьба с преступностью ) не смешите мои тапочки ) Сами небось менты крышевали другую игральную точку

Back to top button