Кримінал

Крадіжка по-знайомству: у чернігівця викрали телефон та ключі від квартири

Завдяки оперативності повідомлення потерпілого, поліцейські «по гарячих слідах» спіймали зловмисника, який обікрав свого наочно знайомого, та повернули викрадене майно власнику.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Близько опівночі до чергової частини поліції звернувся 37-річний мешканець Чернігова з заявою про те, що його щойно обікрали — наочно знайомий поцупив у нього мобільний телефон Nokia та ключі від квартири. Дана інформація, разом з прикметами зловмисника, була передана всім нарядам патрульної поліції м.Чернігова.

Почалося планомірне обстеження місця скоєння злочину та прилеглої території. Так, одним з поліцейських нарядів біля ломбарду в центрі міста було помічено чоловіка, який за прикметами дуже підходив під розшукуваного. Чоловікові запропонували проїхати до Чернігівського відділу поліції для проведення перевірки.

Коли потерпілий побачив доставленого – одразу впізнав у ньому свого кривдника. Трохи згодом було знайдено та вилучено і викрадені речі, які потім повернули обкраденому чернігівцю під розписку.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає покарання у діапазоні від штрафу у сто неоподатковуваних мінімумів доходів громадян аж до позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Ще статті по темі

Back to top button