Кримінал

Кримінальні хроніки: грабежі, крадіжки, самогубства… ЧL

У дівчини на вулиці відібрали мобільний телефон

19 квітня о 15-й годині до Чернігівського відділу поліції звернулась 19-річна мешканка міста. Вона поскаржилась, що 14 квітня близько 23-ї години невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном Prestigio Muze D3 у корпусі золотистого кольору. Пограбування відбулося біля швейної фабрики на проспекті Перемоги.

Прикмети невідомого: був одягнутий у темний в’язаний светр, на шиї намотаний шарф темно-бузкового кольору. Працівниками поліції проводиться перевірка.

 

Квартирна крадіжка

Учора, 19 квітня, по обіді до Чернігівського відділу поліції із заявою звернулась місцева жителька. Вона повідомила, що в період часу з 13 по 19 квітня невідомі особи шляхом пошкодження серцевини замка проникли до квартири і скоїли крадіжку телевізора «LG» діагоналлю 42 дюйми, телевізора «LG» діагоналлю 32 дюйми, фотоапарату «Nikon», годинника «Apple Watch» та годинника «Skwatch», а також шуби з хутра норки.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження, проводиться перевірка.

 

Розкрадання з теплотраси

Вранці 19 квітня на службу «102» звернувся майстер ремонту підприємства «Технова» про те, що вночі з 18 на 19 квітня невідомі особи шляхом вільного доступу з теплотраси по вулиці Ушинського, 6, скоїли крадіжку близько 50 метрів покрівельного шару теплоізоляції теплової магістралі. Працівниками поліції проводиться перевірка.

 

Крадіжка з автомобіля

19 квітня ввечері на службу «102» звернувся 30-річний мешканець міста. Він повідомив, що вдень шляхом проникнення без слідів зламу невідома особа викрала з його автомобіля «Daewoo Lanos» грошових коштів на суму 29 000 гривень і виробів із золота вагою близько 10 грамів, а також техпаспорта на автомобіль.

Відкрите кримінальне провадження, проводиться перевірка.

  

9-річний хлопчик скоїв крадіжку велосипеда

Увечері 19 квітня на службу «102» звернувся 30-річний мешканець Чернігова із заявою про викрадення велосипеда з під’їзду його будинку. Слідчо-оперативна група виїхала на місце пригоди і від очевидців отримала інформацію, що такий велосипед бачили в руках неповнолітнього, який виходив із під’їзду вказаного будинку. Працівниками поліції було встановлено особу неповнолітнього та місце його проживання. Крадієм виявився хлопчик 2007 року народження. Велосипед було вилучено та повернуто власнику.

 

Самогубство в Чернігові

Вранці 19 квітня на службу «102» звернувся охоронець будівництва по вулиці Незалежності, 14. Він повідомив, що за вказаною адресою виявив у будівлі багатоповерхівки повішаного невідомого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка побачила на дереві, що на ділянці місцевості навпроти будинку № 14 по вулиці Незалежності, труп 34-річного чернігівця. Він здійснив самогубство шляхом повішання. Слідів насильницької смерті не виявлено, труп направлено на судово-медичну експертизу. Проводиться перевірка.

 

79-річна пенсіонерка загинула під час вечері

19 квітня ввечері на службу «102» звернулась диспетчер лінії «103». Вона повідомила, що до них надійшов виклик про те, що нібито під час приймання їжі вдавилася жінка. Працівники «швидкої допомоги», прибувши за місцем виклику, виявили тіло жіночої статті, на вигляд приблизно 78 років. Точної причини смерті не встановлено, дані померлої невідомі, оскільки син у стані афекту не може їх повідомити.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, слідів насильницької смерті не виявила, дані загиблої встановлено, труп направлено на судово-медичну експертизу. Триває перевірка.

Ще статті по темі

Back to top button